Popular Posts

Thursday, 6 January 2011

KISAH LUCAH KU - Kisah mimpi basah

Aku berkhatan ketika umur 12 thn. Aku bersekolah di johor, jadi budak2 jhr tiap2 petang kene gi sekolah agama petang..aku ni kira bijak gak aa..sbb aku masuk sekolah agam tu awal. Jadi member2 aku ramai yg lebih tua dari aku..

Satu ari tu, diaorg tahu aku nak berkhatan..jadi diaorg kata..ko dah melancap ke belum?..erk..mana aa aku tau benda2 ni semua..diaorg tak tunjuk aaa benda tu camne..tp dia buat sign pakai tgn dan citer detail apa itu melancap.
Aku budak2 waktu tu, mana aa tau haram. Diaorg kata, kalo tak nak kene buta anu tu, nak mudah dan tak sakit berkhatan, aku kene lancap agar kulit anu aku senang terbuka dan dikhatankan.

Aku mula2 tak tau pe rasa melancap...tp satu ari tu, (darjah 6) ketika aku baring sorang2 atas katil, aku try imagine dan buat apa yg diaorg suruh..aku pon henjut kulit anu aku..atas bawah atas bawah. Mula tak rasa pe2..jadi aku lajukan..lama2 rasa sedap...tp aku xtau yg aku sebenarnya sedang meniti puncak keghairahan dan akan terpancut..aku tak pasti yg pancut waktu tu air mani..tp mmg aku bleh nampak btg aku memanjang tegang...kulit naik merah sbb first time melancap, dan ada cecair ketul2 pekat kuar...itulah kisah aku first time melancap...darjah 6!..sebelum bersunat plak tuh..terus jadik gian sampai aa skrg..hehehe

bila dah bersunat, kene aa berpantang..xleh melancap..tp btg aku waktu asyik tegang je..sakit siot ..ngilu sbb belum sembuh, sepupu aku bersunat sama dgn aku..dia muda setahun dr aku...dia kata, waktu aku tido, kain terselak. Dia nampak btg aku stim...pastu dia gelak2 kan aku..malu beb...sepupu aku ni kaki bola..muka boleh aa tahan...badan sdap2...aku pernah tido sama dia sbb selalu main game..pernah aku ternampak batang konek dia ketika dia tidur..stim..pergh...first time aku tgk btg oonek org lain yg remaja cam aku..selain aku punye anu. Sepupu aku ni cam kuat berfikir pasal seks kot..dan jenis badan sihat...(fit)..jadi aku akui batang dia mmg jenis besar dan panjang dari ukuran org melayu...sejak dari tu, aku xtau kenapa, aku suka tgk batang konek..erk...konpius????

Mimpi basah pertama aku tak lama selepas aku sembuh berkhatan..waktu tu form one..aku tak tau nape malam tu, aku bermimpi yg macam2..yg buat aku stim...yg aku tau, aku tersedar dari lamunan nikmat dan mimpi indah itu bila aku terpancut secara mendadak...aku terjaga dr tido dan tgk kelengkang aku dah basah lencun dgn benda putih berkanji...aku cium2..dan pegang2...sah air mani!...

terus aku tukar kain dan sambong tido balik..tapi tensen..tak dpt mimpi tu balik..waktu aku form one dgn form two..tensen gak..sbb bleh dikatakan dlm seminggu aku akan mimpi basah at least 2 minggu sekali..biasanya seminggu sekali..aku tak tau kenapa aku jenis kuat pancut...batang aku ketika tu, asyik stim je lebih2 lagi waktu pagi..malu gak bila sampi sekolah asyik membonjol je..so aku parking bawah batang konek aku...bleh cover sikit..heheheh

masuk form 3...dah kurang mimpi2 basah ni...tp aku ligat melancap...

sori..citer merapu sikit..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...